Vi er Lessonbay

En litt annerledes ungdomsbedrift

Hvem er vi?

Vi er 6 dedikerte elever fra Lambertseter videregående skole, og sammen har vi i sammenheng med entrepenørskapsfaget på skolen skapt en bedrift. Siden den dagen vi kom opp med i ideen har vi jobbet hardt med å perfeksjonere tjenesten vår.

Hva skiller oss?

For oss handler ikke entrepenørskap bare om å få en god karakter, det handler om å forandre verden. Vi vet at Lessonbay har potensiale til å endre verden på en positiv måte, og gjør alt vi kan for å oppnå dette. Vi kjenner våre egne styrker og svakheter, og alle på gruppa gjør det de selv kan best.

Møt teamet bak Lessonbay

Vi er 6 kreative sjeler med en plan om å forandre verden.

Tor Berre Daglig leder Nettsideansvarlig Designansvarlig Appansvarlig

Spørsmålet er ikke hvordan vi skal vinne NM i entrepenørskap, spøsmålet er hva vi skal bruke pengene på

Sara Ali Personalansvarlig

Success is finding satisfaction in giving a little more than you take

Jonas Boukhal Kvalitetsansvarlig

Get rich or die trying

Christine Knutzen Markedsansvarlig

Hardt arbeid og en bra innstilling er nøkkelen til suksess

Sami Hadouchi Økonomiansvalig

There are so many beautiful reasons to be happy

Mats Borgen Kundeansvarlig

Nothing haunts us like the things we didn`t buy

Hva jobber vi med

Strategi

Ingen av oss hadde noe særlig med hvordan drive en bedrift før vi startet med entrepenørskapsfaget, derfor jobber vi aktivt med å lære fra andre og utvikle oss som team.

Brukeropplevelse

Hvordan brukere opplever tjenesten vår er noe vi hele tiden har ansett som en nøkkel til suksess, og jobber tett sammen med forskjellige testgrupper for å forbedre kvaliteten på produktet vårt.

Design

Design er tett knyttet sammen med brukeropplevelsen, begge avhenger av hverandre. Før en arbeidssession bruker vi alltid første kvarter på å reflektere over designet vårt, og alle kommer med eventuelle forslag til endringer.

Teknologi

Vi har valgt å dedikere en egen ansatt til å konstant forbedre tjenesten og appen, slik at brukeren får ett så optimalt produkt som mulig

Sosial Media

I dagens samfunn er sosiale medier noe av det viktigste når det kommer til markedsføring, derfor holder vi våre følgere til en hver tid oppdatert med hva som skjer her hos Lessonbay

Marketsføring

Vi er i dialog med forskjellige skoler og bedrifter om potensielle sammarbeidsavtaler nå i startfasen, og jobber med å utvide nettverket vårt.

Vil du bli en del av teamet?
Kontakt oss